SoloBon Sailing Bonaire

Op sommige dagen doen we ook niet-privé, kijk hier eens naar:
 
Salt Pier Bonaire View
Salt Pier Bonaire View
Salt Panes And TWR Towers
Salt Panes And TWR Towers
Live Aboard Bonaire Breakfast
Live Aboard Bonaire Breakfast
Live Aboard Bonaire Snorkeling
Live Aboard Bonaire Snorkeling

Bonaire Liveaboard ervaring

Ervaar deze unieke excursie door een liveaboard te boeken en te voelen hoe het is om op een zeilboot te wonen

 
Wij bieden u een exclusieve 3 tot 5-daagse Bonaire’s Best zeilvakantie aan. Je krijgt een exclusief, privé,  liveaboard-ervaring & zeilcharterpakket. Je krijgt een goed gevoel van hoe het is om te leven aan boord van een zeiljacht onze 45ft Jeanneau, de Phoenix.

De ervaring omvat een zeiljachtcharter met schipper en bemanning op de ongerepte wateren van Bonaire. 
Heb je zelf zeilervaring en wil je actief meezeilen kan dat natuurlijk ook!

Wat kun je verwachten van dit privé liveaboard pakket?

Dag 1 – Westen
We halen je op van de luchthaven of het resort en beginnen de dag met het inchecken, wat winkelen, het verkennen van de boot, een veiligheidsbriefing en instructies. In de middag varen we in alle rust naar Klein Bonaire om te gaan snorkelen of duiken op een van de mooie plekken. Aan het einde van de middag verlaten de kapitein en bemanning de boot zodat u uw privacy heeft. U kunt naar wens aan boord dineren of kiezen uit een van de vele goede restaurants aan de baai van Kralendijk.

Dag 2 – Zuid
Je brengt de ochtend door zoals je wilt. Gewoon chillen, of een duik- of een snorkel tour volgen. Na de lunch gaat de kapitein weer mee voor een zeiltocht naar het zuiden. U kunt uw zeilvaardigheid oefenen of u geniet gewoon van het uitzicht op de zoutvlakten vanaf het water en maakt een snorkel- of duikstop. We varen terug terwijl de zon ondergaat en genieten van dit prachtige schouwspel van de natuur.

Dag 3 – Noord
Op deze dag zullen we zeilen naar de noordkant van Bonaire, afhankelijk van de omstandigheden kunnen we zelfs het Slagbaai National Park bereiken (besluit van de kapitein) of een andere mooie plek waar je enkele uren kunt chillen, snorkelen of duiken. De reis naar het noorden geeft je een geweldig uitzicht op het eiland en de ongerepte turquoise wateren.

De volgende ochtend is het tijd om uit te checken, maar het is ook mogelijk om de ervaring uit te breiden en een paar extra dagen te boeken…

Als je een duiker bent, kunnen we een duikpakket toevoegen en kunnen alle snorkelstops worden veranderd in duikstops. Flexibiliteit en rust is ons motto, dus als u verzoeken heeft of de ervaring wilt aanpassen aan uw behoeften. Laat het ons weten!

Overnachting:
De boot ligt afgemeerd aan ons havendok. De kapitein verlaat het jacht zodat u uw privacy en quality time alleen aan boord heeft. (in overleg kan er soms aan een prive mooring overnacht worden)

Onze 3-dagen liveaboard ervaring start bij $ 2700,- (1-2 gasten)

Voordat we de boeking bevestigen, plannen we een Zoom-gesprek in om elkaar te ontmoeten en al je vragen te beantwoorden.
●  Alle transfers
●  Schipper en crew voor 6 uur per dag
●  Volledige snorkelspullen
●  Liveaboard overnachtingen
●  Beddengoed en handdoeken
●  1 welkomstpakket
●  Drankjes
●  Taxirit voor proviand indien nodig
●  Maaltijden
●  Stinapa marinepark-toeslag
●  Duikuitruszing
●  Duiken (zonder gids)
●  Gegidste duik
●  Gegidste snorkel
●  Land zeilen
●  Water hangmatjes
 
1-2 gasten inclusief / extra gasten $150,- per dag

 
Aanvraag voor een charter
 
Extra's
inbegrepen
$ 100.00
inbegrepen
$ 50.00
inbegrepen
 
Kosten overzicht
Extra gasten prijs
 
Totaal prijs
900.00
Uw gegevens