SoloBon Sailing Bonaire
 
Sunset Sail Kralendijk
Sunset Sail Kralendijk
Sunset Gin Tonic From The Sea
Sunset Gin Tonic From The Sea
Bonaire Sunset View
Bonaire Sunset View
Plaza Marina Bonaire
Plaza Marina Bonaire

Private sunset sailing charter

Zonsondergang zeiltocht is de mooiste activiteit die u kunt doen op Bonaire

 
Ga met ons mee voor een geweldige cruise bij zonsondergang op de mooiste monohull waarmee je op Bonaire kunt varen en laat onze bemanning je 2,5 uur lang verwennen met drankjes en lekkere hapjes terwijl je ontspant op het dek of in de schaduwrijke cockpit.
Deze privé tour is dagelijks te boeken.

Wat kun je verwachten tijdens een privé SunSet charter?
-Een volledig bemand en verzorgd zeilboot voor uw eigen gezelschap
-Varen langs de zuidkust van Kralendijk naar de zoutpier en terug (op aanvraag kunnen we ook naar het noorden of rondom klein Bonaire)
-Ontspan en laat de crew je verwennen met lekkere hapjes en als u dit lekker vind ijskoude G&T’s
-Als je dat wil; Vaar zelf, onze boot heeft een dubbele stuurstand zodat de schipper uw vaardigheden gemakkelijk in de gaten kan houden…

* Houd onze social media in de gaten voor onze speciale sunset full moon tour datums!
Deze tour is maar één keer per maand mogelijk, namelijk wanneer de zonsondergang en de opkomst van de volle maan maar een half uur uit elkaar liggen. Echt een mooie en unieke ervaring.

Verken de Schoonheid van Bonaire:
Bereid je voor om betoverd te worden terwijl je op reis gaat langs de ongerepte kustlijn van Bonaire. Onze deskundige bemanning zal je begeleiden naar de verborgen pareltjes van het eiland, zodat je de meest schilderachtige plekken kunt bewonderen en de magie van de ondergaande zon kunt vastleggen.

Exclusiviteit en Privacy:
Bij SoloBon begrijpen we dat jouw zeilavontuur een privé en intieme aangelegenheid moet zijn. Onze privé zonsondergang charters garanderen exclusiviteit, zodat je in alle rust van de open zee kunt genieten met je dierbaren, weg van de drukte.

Onvergetelijke Zonsondergangen:
Bereid je voor om betoverd te worden door het kleurenpalet dat de hemel schildert tijdens de zonsondergangen op Bonaire. Met SoloBon Sailing Bonaire heb je de beste plek om getuige te zijn van het dagelijkse meesterwerk van de natuur. Vergeet je camera niet, want de herinneringen die hier worden gemaakt, zullen een leven lang meegaan.

Deskundige Bemanning:
Onze professionele en deskundige bemanningsleden zijn niet alleen ervaren zeilers, maar ook experts op het gebied van de natuurwonderen van Bonaire. Ze delen boeiende inzichten in de rijke geschiedenis en het zeeleven van het eiland, waardoor jouw zonsondergang charter een leerzame en plezierige ervaring wordt.

Op Maat Gemaakte Routes:
SoloBon Sailing Bonaire gelooft in het tegemoetkomen aan jouw unieke voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar een romantische ontsnapping, een gezinsvriendelijk avontuur of een viering met vrienden, wij kunnen het reisplan aanpassen aan jouw behoeften en zorgen voor een werkelijk onvergetelijke reis.

Toewijding aan Duurzaamheid:
Als liefhebbers van de zee zijn we toegewijd aan het behoud van de natuurlijke schoonheid van Bonaire voor toekomstige generaties. Onze zeilpraktijken zijn gericht op milieubewustzijn, zodat de impact op het mariene ecosysteem minimaal is en we verantwoord en duurzaam kunnen genieten.

Boek Jouw Privé Zonsondergang Charter Nu!
Mis de kans niet om een buitengewone zonsondergang zeilervaring te beleven met SoloBon Sailing Bonaire. Onze privé charters zijn zeer gewild, dus reserveer jouw plek en creëer kostbare herinneringen tegen de achtergrond van de betoverende zonsondergangen op Bonaire.

Neem nu contact met ons op om jouw privé zonsondergang charter te reserveren of informeer naar onze andere zeildiensten. Laat SoloBon Sailing Bonaire jouw gids zijn naar een ongeëvenaard maritiem avontuur in het Caribisch paradijs.

●  Kapitein & bemanning, exclusief voor uw gezelschap
●  Open bar: bier, frisdrank, rum, vodka, gin en wijn (rose en wit)
●  Smakelijke hapjes (deze kunnen aangepast worden aan uw dieet restricties)
●  rif veilige zonnebrandcrème
●  (transfers per taxi niet inbegrepen)
 
1-2 gasten inclusief / extra $ 35,- (max. 10)

 
Charter details
 
Kosten overzicht
Extra gasten prijs
 
Totaal prijs
160.00
Uw persoons gegevens: